Havuz Kullanım Saatleri ve Analiz Raporları

AÇIK-KAPALI HAVUZ-SAUNA-SPOR SALONU KULLANIM GÜN-SAATLERİ ve KURALLARI:

*Açık havuzlar; 3.etap 09.06.2024 de 1.etap 12.06.2024 tarihinde hizmete açılacak, ilk hafta Salı ve Çarşamba açık olacak sonraki haftalarda program uygulanacaktır. Tesisler kullanılırken kurallara, görevlilerin ikazlarına, kullanım saatlerine uyulması; sağlık, hijyen ve tesislerin korunması için zorunludur. Kuralları ihlal etmekte ısrar eden sakinlerin girişleri iptal edilecektir.

* Tasarruf amacıyla randevu ile çalışmakta olan saunalar için mesai saatlerinde Halkla İlişkiler, mesai saatleri dışında Güvenlik biriminden blok, daire, isim ve zaman verilerek randevu alınmalıdır.

* Havuza girerken temizlik ve hijyen için mutlaka duş alınmalı, ayak havuzuna basılmalı, dışarıdan havuz bölgesine girerken galoş takılmalıdır. Saunaya girmeden duştan sonra kurulanmalı, kesinlikle ıslak vücutla saunaya girilmemelidir. Mantar, çıban, göz /kulak iltihabı, kulak, güneş yanığı, zührevi vb. herhangi bir bulaşıcı hastalığı olanlar toplum sağlığı için havuzları ve saunaları kullanmamalıdır.

* Havuz bölgesine 12 yaş altındaki çocukların ebeveynsiz girişleri; kapalı havuzda bayanlara tahsisli günlerde 6 yaşından büyük erkek çocukların girişi, Spor Salonunu ise 16 yaşından küçüklerin kullanmaları sağlık ve can güvenliği için yasaktır. Site Yönetimi, belirlenen yaş grubunun altında havuza giren çocuklar ile ilgili hiçbir sorumluluk taşımamaktadır. Havuz bölgesinde çocuklara düzenlenen kurslarda ebeveynler, havuz bölgesine girmeden sosyal tesis salonunda bekleyeceklerdir.

* Site giriş kartı olmayan kişilerin, havuz, sauna, spor salonunu kullanması, havuza bonesiz girilmesi, tüm tesislere yiyecek ve içecek ile girilmesi/yenilmesi, havuzda ıslak zemin ve teras alanında koşulması, havuza atlanması, şezlongların olduğu teras bölgesinin havuz kıyafeti dışında kıyafetlerle kullanılması, havuz bölgesinde ve saunalarda kıyafet değiştirilmesi, şezlonglara kıyafet bırakılması, duşlarda kişisel temizlik yapılması, spor salonuna normal ayakkabı ve/veya dışarıda giyilen spor ayakkabı ile girilmesi, yüksek sesle müzik dinlenmesi, kıyafetlerin aletlerin üzerlerine atılması yasaktır.

* Tüm tesislerin ve aletlerin kendi öz malımız olduğunu; korunması, bakım onarım ile yeni alımlar için harcamaların bulunduğumuz zorlu ekonomik ortamda kendi cebimizden yapıldığını çocuklarımıza ve gençlerimize anlatmamız gerekmektedir.

HAVUZ ANALİZ RAPORLARI

1. Etap Raporu

3. Etap Raporu